Preventiesamenwerking met Macotruck

Bekijk de reportage over de preventiesamenwerking van TVM met Macotruck.

vrijdag 09 december 2016

Op Kanaal Z is er een reportage verschenen over de preventiesamenwerking tussen TVM Belgium en haar klant Macotruck. Het bedrijf, met Marc Costenoble als zaakvoerder, werd opgericht in 1984 en startte met het vervoer van tankcontainers, maar breidde met haar ligging te Zeebrugge uit naar het transport van auto’s. Op de derde plaats bij het bedrijf komt het transport van deepseacontainers.

Sinds 2002 tekent Macotruck zijn veiligheidsbeleid uit samen met TVM Belgium en van in het begin zaten beide partijen direct op dezelfde golflengte. Zowel voor het tanktransport als voor het autovervoer gelden uiterst hoge eisen. Daarom legt Macotruck de lat op vlak van veiligheid en preventie zeer hoog. “Heel onze bedrijfsorganisatie is doordrongen van de aandacht voor veiligheid en preventie. Van de top tot de basis, iedereen heeft er constant oog voor. Preventie kan immers alleen succes boeken als je er dagelijks mee bezig bent,” aldus Marc Costenoble.

 

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.