Olivier François is dé Gouden Ridder van de Weg 2017

Al 10 jaar rijdt Olivier onafgebroken schadevrij voor transportfirma Van Opdorp uit Zelzate.

maandag 02 oktober 2017

VIRTON – Transportverzekeraar TVM Belgium roept beroepschauffeur Olivier François uit tot Gouden Ridder van de Weg 2017. Al 10 jaar rijdt Olivier onafgebroken schadevrij voor transportfirma Van Opdorp uit Zelzate. Ex-Rode Duivel Jan Ceulemans zette tijdens een verrassingsevent de glansprestatie van Olivier François kracht bij.

47 jaar is Olivier François en elke dag verzorgt hij bij transportfirma Van Opdorp bulkvervoer in opdracht van Total. Toen hij op 2 oktober ’s ochtends thuis vertrok voor zijn vaste traject, had hij geen vermoeden van wat hem die dag te wachten stond.

Want op het moment dat hij even met de opdrachtgever wou overleggen, dook plots een feestelijk gezelschap op. Zijn echtgenote was erbij om hem, samen met ex-Rode Duivel Jan Ceulemans, uitgebreid in de bloemetjes te zetten voor 10 jaar onafgebroken schadevrij rijden. Een prestatie die maar een handvol beroepschauffeurs hem nadoen. Olivier François mag nu een jaar lang rondrijden met op zijn vrachtwagen het ereteken van de Gouden Ridder van de Weg 2017.

“Als gespecialiseerd transportverzekeraar werkt TVM samen met haar klanten hard aan een veiliger wegverkeer. We beseffen daardoor beter dan wie ook wat een knalprestatie het is om je vrachtwagen dag in dag uit veilig door het verkeer te loodsen”, zegt Frank Van Nueten, algemeen directeur van TVM. “We vinden het een mooie traditie om chauffeurs die erin slagen, alle eer toe te kennen die ze verdienen.”

De Ridders van de Weg zijn een initiatief van de Stichting Veiligheidsplan van TVM verzekeringen. Als verzekeringsspecialist wil TVM verzekeringen door schadepreventie en risicobeheer niet alleen het aantal schades verminderen, maar ook een positieve bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid. Elk jaar reikt TVM bronzen, zilveren en gouden insignes uit aan beroepschauffeurs die respectievelijk 3, 5 en 10 jaar schadevrij zijn.

Ontdek de Ridders van de Weg

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.