Nieuw: Package lichte vrachtwagen voor bedrijven met vervoer eigen rekening

woensdag 17 juni 2020

TVM Belgium lanceert haar Package lichte vrachtwagen. Deze verzekering werd speciaal ontwikkeld voor bedrijven die beschikken over bestelwagens voor de uitoefening van hun beroep, maar waarbij de vervoersactiviteit bijkomstig is. Zoals loodgieters, elektriciens, tuinaannemers, bakkers, dakwerkers en bouwfirma’s.

Een uitgebreide verzekering met een flexibele waarborg voor vervoer van goederen

Commercieel directeur van TVM Belgium, Jan van Waterschoot legt uit: “De bestelwagen is voor veel zelfstandigen en bedrijven onmisbaar bij het uitoefenen van hun beroepsactiviteit. Met onze Package lichte vrachtwagen willen we bedrijven een uitgebreide en kwalitatieve verzekering aanbieden. Naast het bedrijfsvoertuig zelf kan onze klant ook zijn vervoerde goederen beschermen tegen materiële schade of diefstal. We bieden verschillende mogelijkheden aan op maat van de klant. Er is telkens de mogelijkheid om enkel het eigen materiaal of ook de koopwaar mee te verzekeren.”

TVM Belgium streeft naar een snelle en goede schaderegeling

Elke minuut een bedrijfsvoertuig stilstaat met schade, lijdt een firma verlies. Als gespecialiseerde verzekeraar begrijpt TVM Belgium dit als geen ander. Daarom beschikken we over ons eigen netwerk van erkende herstellers. Er zijn ondertussen meer dan 80 erkende schadeherstelpunten in België, waar de klant tal van voordelen geniet. Zo krijgt hij o.a. kosteloos een vervangwagen lichte vracht tot de herstelling is afgerond. 

Benieuwd naar de TVM Package lichte vrachtwagen?

Naar de Package lichte vrachtwagen

Meer over TVM schadeservice

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.