Erkenning van TVM voor ‘Ridders van de Weg’

dinsdag 25 oktober 2016

In de Wild Gallery in Brussel huldigt TVM Belgium de bronzen, zilveren en gouden ‘Ridders van de Weg 2016’. Deze beroepschauffeurs reden de voorbije jaren schadevrij en zijn samen met hun werkgever hét uithangbord van transportverzekeraar TVM Belgium. Eregaste en meervoudig wereldkampioene judo Gella Vandecaveye overhandigt de Ridders hun ereteken.

Dit jaar onderscheidt TVM 84 bronzen, 60 zilveren en 12 gouden ‘Ridders van de Weg’. “Zij belichamen de transportveiligheid waar wij naar streven”, aldus Frank Van Nueten, algemeen directeur van TVM Belgium.

Uit statistieken van de Europese Unie blijkt dat het aantal verkeersongevallen met 2,3% steeg tussen 2013 en 2014. Het aantal dodelijke ongevallen blijft hoog. “TVM is niet alleen een gespecialiseerde transportverzekeraar: samen met de transportfirma’s en de chauffeurs blijven we werken aan een veiliger verkeer. Onze schade- en rijstijlanalyses en onze preventieplannen bieden een houvast voor de beroepschauffeurs die dagelijks het verkeer trotseren. De huldiging van schadevrije chauffeurs vormt de feestelijke bekroning van onze gezamenlijke inspanningen.”

Tijdens het event benoemt Frank Van Nueten ook de recente lancering van de app ‘Trucker’. Deze app begeleidt chauffeurs op de weg. Hij toont hen veilige parkings met de juiste faciliteiten en wijst hen op gevaarlijke situaties onderweg.

Met dit soort initiatieven evolueert TVM mee met de transportsector en is de verzekeraar voor transportbedrijven een solide en betrouwbare partner. Ruim 30% van de transporteurs in de Benelux is bij TVM verzekerd.

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.