De voordelen van een erkende hersteller

woensdag 15 november 2017

Erkende herstellers voor personenwagens

Bij de schadeherstelbedrijven voor personenwagens die TVM Belgium zorgvuldig geselecteerd heeft, is uw klant verzekerd van kwalitatief en veilig schadeherstel en een goede service. TVM Belgium werkt samen met de koetsherstelbedrijven van de ketens Go Smart en Carglass Carrosserie. Alle filialen zijn aangesloten bij de VZW Duurzaam Repareren. In totaal gaat het om 37 garages verspreid over heel België.

Om uw klanten zo veel mogelijk te stimuleren voor duurzaam repareren te kiezen, genieten zij via deze herstelbedrijven een aantal voordelen, namelijk:

  • U hoeft geen expert aan te stellen. Expertise en herstelling worden in één keer geregeld. Dit scheelt in tijd voor uw klant.
  • Korting van € 150,- op de vrijstelling bij een smart repair of een traditionele herstelling.
  • Geen vrijstelling bij een spot repair.
  • Bij smart repair of een traditionele herstelling: gratis vervangwagen tijdens de volledige duur van de herstelling, zodat uw klant mobiel blijft terwijl zijn auto hersteld wordt.
  • De factuur wordt rechtstreeks door ons betaald. Uw klant hoeft alleen de vrijstelling (indien van toepassing) te betalen aan het herstelbedrijf. Btw-plichtigen dienen ook de btw te regelen.
  • Gratis ophalen en brengen van de personenwagen (inclusief reiniging) bij een smart repair of traditionele herstelling.

Vind een garage in de buurt van uw klant

Dit kan in de buurt van zijn huis zijn, in de buurt van zijn werk of op een andere plaats in België.

Indien uw klant werkt met een erkende TVM-hersteller, hoeft u geen expert aan te stellen. Het volstaat dan de aangifte met de gekozen hersteller te mailen naar newclaim@tvm.be.

 

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.