25 jaar TVM Belgium

TVM Belgium is ondertussen reeds 25 jaar actief op de Belgische en Luxemburgse markt.

vrijdag 04 maart 2016

Ontstaan vanuit Nederland in februari 1991, is TVM Belgium als gespecialiseerde transportverzekeraar ondertussen reeds 25 jaar actief op de Belgische en Luxemburgse markt.

Terugkijkend op deze 25 jaar, was het in de beginjaren met vallen en opstaan zoeken naar een plekje in de Belgische verzekeringsmarkt. Ook van de samenwerking met makelaars had de transportverzekeraar als Belgische dochteronderneming van het Nederlandse TVM verzekeringen geen kaas gegeten.

Het is pas vanaf begin jaren 2000 dat de groei van TVM Belgium een versnelling hoger schakelt. Dit komt doordat in deze periode de knoop werd doorgehakt om enkel samen te werken met het makelaarsnetwerk en niet meer op te treden als rechtstreekse verzekeraar. Sinds 2002 kan TVM Belgium een mooie omzetgroei voorleggen.

“Op heden hebben we 45 medewerkers in dienst. Omwille van toekomstige omzetgroei en een verbreding van ons productgamma, zijn wij steeds op zoek naar bijkomende gemotiveerde medewerkers. Als relatief kleine verzekeraar, in aantal medewerkers althans, wordt bij TVM Belgium de nadruk gelegd op onze bereikbaarheid en korte lijnen en het leveren van een kwalitatieve service in elke schakel van het proces. Daarnaast voorzien we een aanvullende service voor onze klanten rond preventie en risicobeheer. Onze ervaring leert dat, mits 100% opvolging van het TVM veiligheidsplan, de schadefrequentie van onze klanten met 30% daalt,” aldus Frank Van Nueten, algemeen directeur van TVM Belgium.

Ondertussen behoort de nicheverzekeraar bij de top 3 transportverzekeraars (Vervoer Rekening Derden en CMR) van België en voorziet TVM Belgium verzekeringen voor volgende soorten bedrijven:

  • Bedrijven Vervoer Rekening Derden (zowel grote als kleinere transportondernemingen en eigen rijders)
  • Bedrijven Vervoer Eigen Rekening
  • Bedrijven die beschikken over Werkmaterieel (kranen, heftrucks, tractors, enz.)
  • Bedrijven (KMO's) met bedrijfswagens

Waarom TVM Belgium Afbeeldingen

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.