Gebruik TVM logo

Wilt u het TVM logo gebruiken voor een publicatie? Neem dan contact op met TVM Belgium.

m.durnez@tvm.be
 

 

Wilt u het TVM logo gebruiken voor commerciële doeleinden of op uw website? Hiervoor is altijd een goedkeuring vereist. Daarom vragen wij u om eerst contact op te nemen met TVM Belgium via m.durnez@tvm.be.

TVM Belgium
 

Het TVM beeldmerk is het fundament van alle TVM publicaties. De kracht van dit logo staat of valt met het juiste gebruik ervan. Daarom hanteert TVM enkele belangrijke richtlijnen.

TVM verzekeringen
 

TVM verzekeringen heeft vestigingen in België en Nederland. Daarnaast heeft onze verzekeringsmaatschappij samenwerkingsverbanden over heel Europa. Daarom werden er ook aparte internationale beeldmerken ontworpen.
TVM Belgium gebruikt het logo zonder de toevoeging ‘verzekeringen’. In alle landen waar TVM geen eigen kantoor heeft, wordt de naam en het logo ‘TVM Insurance’ gebruikt.

Kleurgebruik logo
 

De primaire kleur van het logo van TVM verzekeringen is helder groen (PMS 355). In alle publicaties moet getracht worden om deze kleur te bewaken.

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.