Makelaar worden

Wilt u als makelaar verzekeringen aanbieden voor de transportsector? TVM is dé partner van de makelaar!
Neem contact op

 

Makelaar worden van TVM

Bent u verzekeringsmakelaar en geïnteresseerd in onze producten? TVM Belgium werkt uitsluitend via een eigen makelaarsnetwerk. Als intermediair kunt u gebruik maken van alle faciliteiten en expertise die TVM verzekeringen biedt aan haar verzekerden. Ons bedrijf is dan ook dé partner van de makelaar!

TVM verzekeringen is al meer dan 50 jaar de specialist voor verzekeringen in de logistieke- en mobiliteitssector. Wij bieden kwalitatieve verzekeringsoplossingen aan voor onder meer:

  • Transportondernemingen (Vervoer Rekening Derden)
  • Ondernemingen die voor hun bedrijfsactiviteiten één of meerdere vrachtwagens, bestelwagens of werkmaterieel gebruiken (Vervoer Eigen Rekening)
  • Ondernemingen met personenwagens / wagenparken
  • Truckleasemaatschappijen

Wilt u als makelaar graag samenwerken met TVM Belgium? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze commerciële verantwoordelijken geven u graag meer uitleg over het bedrijf TVM, onze werking en onze verzekeringsproducten.

Contacteer ons

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.