Blikschade bedrijfswagen

Blikschade door een ongeval of diefstal? Neem contact op met uw makelaar. Na de kantooruren kunt u ook terecht op het nummer van TVM Car assistance.

+32 (0)800 24 690

Blikschade door diefstal, inbraak, vandalisme of aanrijding met dieren

Doe onmiddellijk aangifte bij de politie en bewaar uw meldingsbewijs.

Blikschade door een ongeval

Noteer duidelijk hoe het ongeval gebeurd is en wat de schade is. Gebruik hiervoor steeds het Europees schade-aanrijdingsformulier. Op dit formulier vult u ook de naam en de gegevens van de tegenpartij in. Onderteken beiden dit formulier. Wijzig daarna niets meer aan de voorzijde van het document. Stuur dit formulier zo snel mogelijk naar uw makelaar, inclusief een ingevulde achterzijde. Uw makelaar neemt vervolgens contact op met TVM en doet aangifte via newclaim@tvm.be.

TIPS bij blikschade na een ongeval

  1. Waren er andere mensen getuige van uw ongeval? Vraag hun naam, adres en telefoonnummer.

  2. Maak foto’s van de situatie achteraf met een fotocamera of smartphone.

  3. Was er een tussenkomst van de politie? Noteer alvast de nummerplaat van de tegenpartij zodat wij zijn verzekeraar kunnen opzoeken en aanschrijven.

De verwerking van uw schadedossier

1. Meld de schade aan uw makelaar

Meld de schade zo snel mogelijk aan uw makelaar of volg de werkwijze van de leasemaatschappij.

Heeft u dringend hulp nodig na een ongeval buiten de kantooruren? Bij een ongeval met uw personenwagen kunt u 7 dagen op 7 en 24 uur per dag bellen naar TVM Car assistance. Het telefoonnummer vindt u ook terug op uw groene kaart.
+32 (0)800 24 690

Heeft u blikschade aan uw bestelwagen? Lees hier wat u dient te doen.

2. TVM regelt de schade

Bij de schadeherstelbedrijven die TVM Belgium zorgvuldig geselecteerd heeft, bent u verzekerd van kwalitatief en veilig schadeherstel en een goede service. TVM Belgium werkt samen met de koetsherstelbedrijven van de ketens Go Smart en Carglass Carrosserie. Alle filialen zijn aangesloten bij de VZW Duurzaam Repareren. In totaal gaat het om 37 garages verspreid over heel België.

Om u zo veel mogelijk te stimuleren voor duurzaam repareren te kiezen, geniet u via deze herstelbedrijven een aantal voordelen, namelijk:

  • U hoeft geen expert aan te stellen. Expertise en herstelling worden in één keer geregeld. Dit scheelt in tijd.
  • Korting van € 150,- op de vrijstelling bij een smart repair of een traditionele herstelling.
  • Geen vrijstelling bij een spot repair.
  • Gratis vervangwagen tijdens de volledige duur van de herstelling, zodat u mobiel blijft terwijl uw auto hersteld wordt.
  • De factuur wordt rechtstreeks door ons betaald. U hoeft alleen de vrijstelling (indien van toepassing) te betalen aan het herstelbedrijf. Btw-plichtigen dienen ook de btw te regelen.
  • Gratis ophalen en brengen van de personenwagen (inclusief reiniging).

Vind een garage bij u in de buurt

Dit kan in de buurt van uw huis zijn, in de buurt van uw werk of op een andere plaats in België.

Is uw voertuig onherstelbaar beschadigd? Na een total loss bepaalt een expert de waarde voor het ongeval en gaat hij op zoek naar de hoogstbiedende opkoper.

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.