De veiligheid van uw chauffeurs moet voorop staan

Risico

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw medewerkers. Door spanningen in een (deel van een) land kunnen vervelende situaties ontstaan. Uw chauffeur kan hier onderweg mee te maken krijgen. Als werkgever heeft u een zorgplicht om uw chauffeur te beschermen tegen deze situaties en, als het mis gaat, om uw chauffeur te helpen.

Aanbeveling

Zorg ervoor dat u en uw chauffeurs altijd goed voorbereid op pad gaan. Blijf goed op de hoogte van het actuele nieuws en probeer altijd weg te blijven van gebieden waar het beter is om niet naartoe te gaan.

Bekijk de huidige situatie op de website van de Belgische diplomatie. Dan bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Zorg ook voor een goede communicatie met uw opdrachtgever. Er kan twijfel zijn over het al dan niet veilig bereiken van de bestemming. Spreek dit goed door met uw opdrachtgever. Want de veiligheid van uw chauffeurs staat voorop.

Ook interessant voor u

Vertragingsschade

Illegale migranten die als verstekeling meegaan

 

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.