Kent u onze acceptatiecriteria?

vrijdag 26 februari 2021

Bij het berekenen van de verzekeringspremie voor een vrachtwagen, lichte vrachtwagen en bedrijfswagen houden we onder andere rekening houden met volgende voorwaarden:

  • Het voertuig wordt niet verhuurd of uitgeleend, tenzij aan gelieerde bedrijven.
  • Het voertuig wordt niet gebruikt om deel te nemen aan manifestaties zoals carnavalsoptochten, stoeten, parades, processies of betogingen.
  • Het voertuig wordt niet gebruikt in de buurt van vliegtuigen.
  • Het voertuig wordt niet gebruikt voor betaald personenvervoer of voor het vervoer van personen buiten de daarvoor bestemde zitplaatsen.

Valt uw klant wel onder deze acceptatiecriteria? Geen nood, wij bekijken het risico en de omstandigheden en passen deze, indien mogelijk, aan in de bijzondere voorwaarden. Zo blijven onze klanten verzekerd van een goede bescherming!
Onze acceptatieclausule vindt u terug in onze algemene voorwaarden van de verzekering Vrachtwagen, Lichte vrachtwagen en Bedrijfswagen (onder item ‘4.2. Risico of omstandigheden gewijzigd? Meld het ons’, telkens op pagina 5).

Naar de algemene voorwaarden

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.