Nieuwe Ridders van de Weg gezocht

Veilige chauffeurs en transportbedrijven verdienen absoluut onze erkenning.

dinsdag 07 mei 2019

Bent u een Ridder van de Weg?

Transportbedrijven en vrachtwagenchauffeurs die er alles aan doen om schadevrij te rijden, zijn een droom voor iedereen: veiliger wegverkeer, minder schadebeheer en lagere kosten. Veilige chauffeurs en transportbedrijven verdienen absoluut onze erkenning.

Bent u voor de volledige vloot BA bij TVM verzekerd zijn en dit voor minstens drie jaar? Schrijf u (of uw chauffeurs) dan in voor de Ridders van de Weg. Draag de chauffeurs voor om Ridder van de Weg te worden en laat hen, samen met hun partner, een heerlijke avond beleven waar zij in het middelpunt van de belangstelling staan. Zo zetten we de beste chauffeurs één keer per jaar extra in de bloemetjes!

Want schadevrij rijden is een hele prestatie, voor de chauffeurs die erin slagen én voor het bedrijf dat hen aanmoedigt en ondersteunt. Bovendien inspireren veilige chauffeurs hun collega’s om het goede voorbeeld te volgen. Ze zijn de beste ambassadeurs voor hun bedrijf!

Meer weten over de Ridders van de Weg

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.