CMR verzekering

Loopt u schade op aan de goederen die u vervoert? Met een CMR verzekering bent u op maat verzekerd.
Ik wil een CMR verzekering op maat

TVM CMR verzekering

Als transporteur bent u verantwoordelijk voor de goederen die u vervoert. Een CMR verzekering of transportaansprakelijkheidsverzekering van TVM dekt uw aansprakelijkheid bij schade aan of verlies van vervoerde goederen, evenals laattijdige aflevering, conform de CMR wetgeving. Uw CMR verzekering dekt ook diefstal en kan volledig aangepast worden aan de specifieke noden van uw bedrijf. Of u nu stukgoed, bulkgoed of koelgoederen vervoert, TVM Belgium werkt een verzekering op maat voor u uit.

 

Levert uw chauffeur de goederen van uw klant niet of beschadigd af? Dan bent u meestal verantwoordelijk voor alle geleden schade volgens de CMR wetgeving. Met een CMR verzekering bent u volledig ingedekt tegen elke schadeclaim. TVM regelt alles met uw opdrachtgever en vergoedt waarvoor u aansprakelijk bent.

Voor transportfirma’s met maximum 5 vrachtwagens stelde TVM een uniek en voordelig verzekeringspakket samen: de TVM package.

Bekijk hier de TVM package

Terwijl uw chauffeur geniet van een maaltijd in een wegrestaurant, wordt de deur van zijn vrachtwagen geforceerd. Een deel van de kostbare lading van uw klant wordt overgeheveld in een bestelwagen.

In dit geval wordt u meestal aansprakelijk gesteld voor het verlies van de vrachtgoederen. Met een CMR verzekering of transportaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen diefstal.
 

Voordelen van een CMR verzekering van TVM

Alle goederen

Een CMR verzekering van TVM dekt al uw vrachtgoederen: van stukgoed tot koel-, vries-, tank- of bulkgoederen.

Maatwerk

Loopt uw bedrijf specifieke risico’s? Dan kunt u uw CMR verzekering uitbreiden met enkele relevante dekkingen. Denk bijvoorbeeld aan uitbesteed vervoer, cabotagevervoer, luchthavenvervoer of physical distribution. U heeft de keuze tussen een verzekering op basis van omzet of per nummerplaat.

Glasheldere afspraken

TVM staat voor duidelijke afspraken. Remboursementen tot €2.250 en opruimingskosten tot €11.250 worden automatisch meeverzekerd in uw CMR pakket. Tijdelijke opslag deel uitmakend van het transport is standaard meeverzekerd tot en met zeven dagen.

Eigen regels bij ladingdiefstal

Om ladingdiefstal te voorkomen, hanteert TVM heldere en doeltreffende regels omtrent de beveiliging van uw voertuig. Dankzij deze voorzorgsmaatregelen loopt u een pak minder kans om onderweg bestolen te worden.

Uitgebreide koel-, vries- en thermosdekking

Met een CMR verzekering van TVM bent u ingedekt tegen alle soorten onheil: het uitvallen of verkeerd instellen van de koelunit, slecht onderhoud of vandalisme. Hier geldt geen tijdsbeperking.

Voordelen van verzekeren bij TVM
  • 24/7 schade-alarmnummer
  • Sterk in preventie
  • Denkt mee in uw belang als beroepsgoederenvervoerder
  • Op maat gemaakt pakket
Meer weten over deze verzekering

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.