Meld u aan op TVM Drive

TVM Drive is het gloednieuw online makelaarsplatform van TVM Belgium. Als makelaar raadpleegt u op eender welk moment van de dag en vanaf om het even welke locatie uw TVM portefeuille. 

Meld u aan op TVM Drive

Via het gloednieuwe online makelaarsplatform TVM Drive, kunt u als makelaar op eender welk moment van de dag en vanaf iedere locatie uw TVM portefeuille digitaal raadplegen. 

Waarvoor kunt u TVM Drive gebruiken? 

Documenten verzekeringsnemer
Download al uw klantdocumenten, zoals polissen, nota’s, mutatiebevestigingen en (voorlopige) verzekeringsbewijzen.  

Uw contactpersonen
Via onze contactpersonenpagina vindt u een overzicht terug van uw contactpersonen. Zo weet u in 1 oogopslag wie u bij welke vragen kunt contacteren. Want de persoonlijke aanpak die u van ons gewend bent, blijven we belangrijk vinden. 

Gefaseerd breiden we het platform verder uit.  
 

Aanloggen 

Heeft u al een account?  

Log hier aan

 

Werkt u nog met ons oude platform TVMnet?  

Sinds 1 mei 2022 is TVMnet niet meer beschikbaar. U kunt enkel nog gebruik maken van TVM Drive.    

Heeft u nog geen TVM Drive account?  

Het platform werkt via een beveiligd log-inproces en een ‘administrator’ per makelaarskantoor. De ‘administrator’ kan nieuwe gebruikers aanmaken, hen machtigingen geven en de contactpersonenlijst in de database beheren.  

 

Vraag uw login aan voor TVM Drive

 
1 Start 2 Complete

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.