Ook dit jaar bedanken we weer een recordaantal Ridders van de Weg

Dit jaar huldigt TVM Belgium 386 Ridders van de Weg. 

maandag 10 oktober 2022

Zaterdag 15 oktober huldigt TVM Belgium 386 Ridders van de Weg. We mogen maar liefst 14 Gouden, 93 Zilveren en 279 Bronzen Ridders in de bloemetjes zetten. Nog mooier nieuws is dat we ieder jaar meer en meer Ridders mogen huldigen, dat zijn ieder jaar meer en meer vrachtwagenchauffeurs die zich hebben ingezet voor een betere verkeersveiligheid. De Gouden, Zilveren en Bronzen Ridders hebben respectievelijk 10, 5 en 3 jaar op hun teller staan, gedurende dewelke ze schadevrij hebben gereden.

Onze Ridders besteden op dagdagelijkse basis vele uren op de baan om goederen rond te brengen. Daarom vieren we hen niet met een feestelijke huldiging waarvoor ze weer een avond van huis zijn. Dit keer leveren wij het feest bij hén aan huis! Op 15 oktober krijgen onze Ridders van de Weg een culinaire verrassingsbox aan huis geleverd zodat zij samen met hun gezin deze fantastische prestatie kunnen vieren.

Ook de transportbedrijven die onze Ridders van de Weg tewerkstellen krijgen een verrassingsbox aan de deur geleverd. Zij leveren immers ook een enorme bijdrage aan de bewustwording en ondersteuning van hun Ridders op vlak van verkeersveiligheid en schadepreventie.

Lees hier meer over Ridders van de Weg

In 2022 werden onze Ridders van de Weg opnieuw gehuldigd met een verrassingsbox aan huis. In het filmpje hieronder zie je waarom het een hele prestatie is om een Ridder van de Weg te worden en waarom zij een beloning verdienen.

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.