Sterretje in de voorruit van uw vrachtwagen of personenwagen?

Kies voor herstelling! Want herstellen als het kan, vervangen als het moet.

dinsdag 03 april 2018

Herstellen van de sterretjes in een voorruit is een heel pak goedkoper dan het vervangen van de ruit. Bovendien is het een stuk milieuvriendelijker. Zo heeft een herstelling tot tien maal minder CO2-uitstoot dan een vervanging. Dus: herstellen als het kan, vervangen als het moet.

Bij zichtbare schade aan de voorruit rijdt men best niet te lang meer met de wagen door! Het op het eerste zicht kleine sterretje in de voorruit kan door de schokken namelijk vergroten tot scheuren en barsten waardoor de autoruit compleet kapot kan gaan. Ga dus zo snel mogelijk met het voertuig naar een glashersteller.

Het laten herstellen van ruiten van vrachtwagens en personenauto’s via TVM heeft een aantal voordelen tegenover het vervangen van de ruit.

  • TVM Belgium werkt met alle glasherstellers.
  • Herstelling is goedkoper: 80 euro tegenover 1.200 euro.
  • Op een herstelling rekenen wij geen vrijstelling aan, bij een vervanging wel.
  • Een herstelling gaat snel en de wagen is direct opnieuw gebruiksklaar: een herstelling duurt ongeveer een uur. Vele servicecenters van glasherstellers zijn zo uitgerust dat je er gezellig kan wachten terwijl de herstelling wordt uitgevoerd. Herstellingen kunnen ook bij de voertuigeigenaar ter plaatse gebeuren via mobiele units.
  • Bij bepaalde glasherstellers of erkende garages geniet men een levenslange garantie op de herstelling.
  • Geen herinrichting vereist van een aantal boordapparaten, wat bij een vervanging wel het geval kan zijn.

 

Lees ook volgende artikels:

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.