Foto's Ridders van de Weg 2018

Afgelopen zaterdag (20 oktober 2018) zijn in de Docks Dome te Brussel maar liefst 155 chauffeurs beëdigd als Ridder van de Weg.

woensdag 24 oktober 2018

Afgelopen zaterdag (20 oktober 2018) zijn in de Docks Dome te Brussel maar liefst 155 chauffeurs beëdigd als Gouden, Zilveren of Bronzen Ridder van de Weg. Dit zijn chauffeurs van bedrijven die deelnemen aan het Veiligheidsplan die in aanmerking komen voor een onderscheiding wanneer ze gedurende een aaneengesloten periode van respectievelijk 10, 5 of 3 jaar niet door eigen schuld bij een verkeersongeval betrokken zijn geweest. Foto's van deze dag zijn te downloaden door naar één van de onderstaande webpagina's te gaan:

Gouden Ridders

Zilveren Ridders

Sfeerbeelden (waaronder de groepsfoto's)

De foto’s van de Ridders van de Weg worden voor de periode van één jaar op de corporate site gepubliceerd. De foto’s van een persoon, die bezwaar maakt tegen de publicatie van zijn beeltenis, kunnen op verzoek van de website worden verwijderd.

Lees meer over Ridders van de Weg

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.