Nieuwe algemene voorwaarden

1. Nieuwe algemene voorwaarden voor vrachtwagen en bedrijfswagen

Dankzij eenvoudiger taalgebruik, een nieuwe lay-out en overzichtelijke tabellen, zijn onze algemene voorwaarden voortaan heel vlot leesbaar. Er is ook het een en ander inhoudelijk veranderd aan onze Vrachtwagen- en Bedrijfswagenverzekering. Download hieronder de nieuwe algemene voorwaarden. Benieuwd naar de inhoudelijke verschillen? We hebben 'verschillenlijsten' opgesteld. Zo ziet u in 1 oogopslag wat we gewijzigd hebben. 

Algemene voorwaarden Vrachtwagen VP 01012020B

Verschillenlijst Vrachtwagenverzekering

Algemene voorwaarden Bedrijfswagen PP 01012020 B

Verschillenlijst Bedrijfswagenverzekering
 

2. Nieuwe waarborgen in onze Vrachtwagenverzekering

Met een aanvullende premie kunt u vanaf nu ook 24/7 op bijstand na pech rekenen. Deze facultatieve waarborg is vooral interessant voor de 'kleinere' bedrijven (met maximaal ca. 10 voertuigen). 

En een eigen rijder met een omnium-waarborg bij TVM geniet binnenkort automatisch van persoonlijke bijstand bij ziekte of ongeval in het buitenland. En dit 24 uur op 24. 
Ter info: bedrijven met vrachtwagenchauffeurs in loondienst kunnen bij ziekte of ongeval in het buitenland een beroep doen op het SFTL. Voor hen geldt deze dekking dus niet.

3. Nieuw verzekeringsproduct voor lichte vrachtwagens

Vanaf 1 januari 2020 bieden wij een verzekering aan specifiek voor lichte vrachtwagens. We hanteren een eigen doelgroepenbenadering en bedrijven met vervoer voor eigen rekening kunnen onder andere rekenen op een waarborg voor vervoer van goederen. 

Algemene voorwaarden Lichte vrachtwagenverzekering LP 01012020 B

 

Kenmerken van de Package vrachtwagen
  • TVM is de gespecialiseerde verzekeraar voor transport & logistiek
  • Op elkaar afgestemde en uitgebreide waarborgen
  • Centralisatie van alle verzekeringen en voertuigen op 1 document
  • Afrekening van alle verzekeringen op één factuur
  • 24/7 bijstand via TVM truck assistance
  • Persoonlijke bijstand na ongeval of ziekte voor de eigen rijder
Meer over de Package vrachtwagen

Package vrachtwagen

TVM biedt transportfirma’s met maximum 10 vrachtwagens een erg voordelig verzekeringspakket aan: de TVM Package vrachtwagen. Deze pakketpolis biedt  uw transportbedrijf een uitgebreide en kwalitatieve dekking.

Meer over de Package vrachtwagen Bekijk de voordelen +

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.