Antwoord op uw vragen

U leest meer over de werking van onze afdeling Preventie en Risicobeheer op de betreffende webpagina.

Om recht te hebben op een TVM preventiewijzer dient u bij TVM verzekerd te zijn. U kan de preventiewijzer via e-mail aanvragen via info@tvm.be met vermelding van uw volledige contactgegevens, inclusief uw relatienummer bij TVM Belgium.

Ook voor bedrijven die over minder dan 10 vrachtwagens beschikken, bieden we professioneel advies aan op vlak van preventie en risicobeheer. U dient hiervoor wel bij TVM Belgium verzekerd te zijn. Lees er meer over onder ‘Preventie en Risicobeheer’.

Heeft u een klacht, over uw verzekering of onze dienstverlening? Neem contact op met uw makelaar. U mag ons ook rechtstreeks contacteren. Komt u er niet uit met een TVM medewerker? Meld uw klacht dan aan onze dienst ‘customer protection’. Bent u niet tevreden over de manier waarop we uw klacht behandelen? Dan kunt u terecht bij de Ombudsman van de Verzekeringen. U kunt er ook voor kiezen uw klacht voor te leggen aan de rechter. De procedure bij klachten vindt u ook terug in al onze algemene voorwaarden.

Als nicheverzekeraar kent TVM Belgium de markt door en door en dat uit zich in haar verzekeringen. Lees meer over 'onze service'. Bent u benieuwd naar de geschiedenis van de TVM groep? Lees dan onze 'historiek'.

Bent u makelaar en werkt u nog niet actief samen met TVM Belgium? Dan vindt u meer informatie terug onder 'makelaar worden'.

TVM Belgium werkt uitsluitend via het makelaarsnetwerk. Als verzekeringsnemer dient u uw makelaar te contacteren voor het vinden van de juiste verzekering. Heeft u nog geen makelaar, vind dan 'hier uw makelaar'.

TVM richt zich enkel tot ondernemingen en niet tot particulieren. Meer informatie over onze klanten, kunt u terugvinden onder 'onze doelgroepen'.

TVM Belgium werkt met vaste aanspreekpunten voor haar makelaars. Wie uw aanspreekpunt is bij TVM Belgium, kunt u terugvinden onder 'Vind uw contactpersoon'. Door het ingeven van uw postcode in het zoekveld bovenaan de pagina kunt u terugvinden wie uw contactpersonen zijn bij TVM Belgium. Indien u op zoek bent naar een specifieke TVM medewerker kunt u deze terugvinden door zijn/haar voor- of familienaam in te geven in ditzelfde zoekveld.

Het adres van TVM Belgium, als ook van de andere vestigingen van de TVM groep kunt u terugvinden onderaan 'onze contactpagina'. Meer informatie vindt u ook terug onder 'de routebeschrijving'.

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.