Conflict in Oekraïne en Rusland

Het conflict tussen Oekraïne en Rusland escaleert zienderogen en dreigt steeds verder uit de hand te lopen. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft dan ook een negatief reisadvies opgesteld voor Oekraïne en Rusland en adviseert, indien u zich in de getroffen gebieden bevindt, het land op een veilige manier te verlaten.
Het conflict heeft rechtstreekse gevolgen voor de activiteiten van transportbedrijven en hun chauffeurs. Er moet hierbij rekening gehouden worden dat een evacuatie van personen of materieel uit deze regio’s niet vanzelfsprekend is. De evolutie van reisadviezen kan opgevolgd worden via de website van diplomatie België.

Op deze pagina informeren wij u over het effect van de conflictsituatie op uw verzekeringsdekking. Indien er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen die betrekking hebben op uw polis, vindt u deze hier terug.

Contact

Heeft u vragen? Neem contact op met uw makelaar.

Heeft u dringend bijstand nodig? Bel dan met TVM truck assistance. Een team van TVM-specialisten is dag en nacht bereikbaar via  +32 (0)78 15 11 63 en helpt u waar mogelijk. 

Wanneer acute medische zorg is vereist, schakel dan de lokale hulpdiensten in via 999 of 112, dit werkt het snelst. De lokale hulpdiensten weten het beste hoe ze bij de chauffeur kunnen komen. 

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.